Tropi

Tropicarium – A kulisszák mögött

2019. május 26. 19:37 - TropiAdmin

002.png

A Tropicariumban számos olyan dolog történhet, amikor szükség van egy szakemberre, aki képes arra, hogy az elromlott szivattyút megjavítsa. Attila a műhelyében hegeszt, lakatol, gépeket állít össze. Attila a Tropicarium karbantartója ebben a videóban megmutatja az ő birodalmát.

 

Az akvárium karbantartása, a nyílászárók és a tűzvédelmi rendszer, ami a Tropicariumba tartozik, minden Attila hatáskörébe tartozik, hogy a látogatók biztonságosan járhassák körbe és üzemkész állapotban találják a Tropicarium gépeit, ahol nagyon sok motor vagy szivattyú dolgozik a kulisszák mögött.

 

 

Attilának egy ledlámpa megjavítása sem okozhat problémát, a cápás állatkert területén nagyon sok modern ledlámpával világítják meg a kiállított állatokat. Fontos, hogy semmit sem szabad halogatni, semmit sem szabad későbbre tenni, mert egy-egy elfelejtett javítási munka az állatok életébe is kerülhet, persze nem a ledlámpa hiánya miatt.

 002-003.png

 

A Tropicarium megközelíthető autóval közvetlenül az M0-ás, M1-es, M7-es autópályáról, a 6-os főúton át illetve, a Nagytétényi útról (az M0-ás körgyűrű és a 6-os út budafoki kijáratánál kell lekanyarodni).

(1800 férőhelyes ingyenes parkolási lehetőség az autóknak és a buszoknak is).

 

A fenti videóban a Tropicarium kulisszái mögé leshettek be, amely megmutatja, hogy a Tropicarium nem csak egy nagyszerű, sikertörténet, amely egyedülálló módon vonza a közönséget Budapesten, de egy csodálatos munkahely is, ahol számos ember dolgozik azért, hogy a látogatók mindent rendben találjának a látogatásuk során.

 002-002.png

A Tropicarium megközelíthető Busszal a Campona végállomásig:

Budapest, XI. kerület, Kelenföld vasútállomás M: 101E busz

Budapest, XXII. kerület Nagytétény, Angeli utca: 113A busz

 

Budaörs, Budaörsi lakótelep: 287 busz

Diósd, Búzavirág utca: 13 busz

Diósd, Sashegyi út: 13A, 113 busz

 

A Tropicarium megközelíthető vonattal:

A Campona melletti Budatétény nevű vasútállomáson.

A fenti információk tájékoztató jellegűek. Pontos menetrendet, utazási információkat a BKV, illetve a MÁV honlapjain találnak.

Szólj hozzá!
Címkék: Tropicarium

A bejegyzés trackback címe:

https://tropi.blog.hu/api/trackback/id/tr1714863014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása