Tropi

Rendezvényterem és esküvőhelyszín

2019. október 26. 14:14 - TropiAdmin

tropi003.png

 

Legyen szó bármilyen rendezvényről a Tropicarium rendezvényterme exkluzív helyszínként szolgálhat. A rendezvények színvonalát magas színvonalú technikai felszerelések biztosítják. A Turbo Sound System hangtechnika, a vetítési lehetőség, a magas színvonalú multifunkciós fénytechnika, az optikai szálas látványelemek mind hozzátesznek ahhoz, hogy a Tropicariumban tartott rendezvény a lehető legszínvonalasabban valósuljon meg.

 

 

A rendezvényteremben nyolcvan és százhúsz fő befogadására van lehetőség. A rendezvényterem legnagyobb különlegessége az, hogy a terem egyik fala a cápaakvárium, egy üvegfalon keresztül lehetőségünk van a tenger élővilágának megtekintésére, a cápák elúszhatnak a nagy üvegfal előtt. Arra is lehetőség van, hogy egy függönyrendszer segítségével eltakarjuk a vendégek elől az akávriumot, majd amikor eljön a nagy pillanat, akkor egy jól felépített show keretén belül tárjuk a vendégek szeme elé a csodálatos látványt.

 

Abban az esetben, hogy ha a tengeri élővilág szerelmesei vagytok, ha rajongtok a cápákért arra is lehetőségetek van, hogy a boldogító igen a Tropicariumban mondjátok ki. Az exkluzív rendezvényterem esküvők megtartására is szolgál.

 

A Tropicariumban mindenre gondoltunk. Az exkluzív leánykéréstől kezdve egyészen a boldogító igen exkluzív helyszínen történő kimondásáig! Ha a lánykérés egy romantikus vacsora keretén belül történt meg, a cápaalagútban, akár a boldogító igen kimondására is lehetőség van a Tropicariumban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tropi.blog.hu/api/trackback/id/tr6915265092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása