Tropi

3 érdekes cikk a Tropicariumról, mint rendezvény helyszínről

2020. október 29. 02:50 - TropiAdmin

Exkluzív, romantikus vacsora

t2-001.png

Ne haragudj buli - Nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhetünk, amikor egy ismerősünkkel vagy munkatársunkkal folytatott vita során egyszer csak arra jövünk rá, hogy nem nekünk van igazunk, rossz úton járunk, tévedtünk. A bölcs mondások szerint ilyen esetekben akkor járunk el a legjobban, hogy ha belátjuk tévedésünket. Egy NE HARAGUDJ BULI pedig egy remek lehetőségünk arra, hogy bizonyítsuk talpraesettségünket.

 

Leánykérés a Tropicáriumban

t2-002.png

A Tropicariumban lehetőség van arra, hogy exkluzív helyszínként használjuk bármilyen esemény megrendezéséhez. Lehet szó akár egy leánykérésről, vagy egy születésnapról vagy akár egy ne haragudj! partiról, bármilyen évfordulóról... vannak olyan pillanatok amiket szeretnénk kiragadni a hétköznapok forgatagából, és mindörökre érdekes, felejthetetlen emlékké tenni.
 

 

 

Rendezvényterem és esküvőhelyszín

t2-003.jpg

Legyen szó bármilyen rendezvényről a Tropicarium rendezvényterme exkluzív helyszínként szolgálhat. A rendezvények színvonalát magas színvonalú technikai felszerelések biztosítják. A Turbo Sound System hangtechnika, a vetítési lehetőség, a magas színvonalú multifunkciós fénytechnika, az optikai szálas látványelemek mind hozzátesznek ahhoz, hogy a Tropicariumban tartott rendezvény a lehető legszínvonalasabban valósuljon meg.

 

 

 

 

A Tropicarium weboldalát ezen a linken érheted el! 

Ne maradj le a videókról! 

IRATKOZZ FEL A TROPICARIUM YOUTUBE CSATORNÁJÁRA! 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tropi.blog.hu/api/trackback/id/tr3416262296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása