Tropi

Három különleges esemény a Cápás Állatkertben

2020. február 27. 13:47 - TropiAdmin

a34a0735.jpg

A Tropicarium látogatási időn kívül is számos kalandot és felejthetetlen élményt kínál. Három olyan eseményt gyűjtöttünk össze, amely teljesen biztosan egyedi és különleges és felejthetetlen emlékkel gazdagíthatja a résztvevők emlékeit.

 

 

1. Tropikaland

A Tropikaland egy olyan program, amelyen 15 és 50 fő közötti csoport vehet részt. Vadregényes környezet, kaland és kihívás várja a csoport tagjait.

A résztvevők egy élmény dús kalandtúra során, nem mindennapi körülmények között erősíthetik tovább összetartozásukat saját csoportjukon belül. A program alatt csapatoknak élő kígyók, cápák és még a többi Tropicariumban lakó állat között kell teljesíteniük a feladatokat.

 

 

 

2. Exkluzív leánykérés

Vannak olyan pillanatok amiket szeretnénk kiragadni a hétköznapok forgatagából, és mindörökre érdekes, felejthetetlen emlékké tenni. A Tropicariumban lehetőség van arra, hogy exkluzív helyszínként használjuk bármilyen esemény megrendezéséhez. A kivilágított cápa alagútban egy zárás utáni időpontban megtartott vacsora felejthetetlen élmény. Lehetősége van a párjával kettesben egy romantikus alagútvacsorához, de akár tizenhat fős csoporttal is megrendezhető ez a program.

 

3. Rendezvényterem és esküvőhelyszín

A rendezvényteremben nyolcvan és százhúsz fő befogadására van lehetőség. A rendezvényterem legnagyobb különlegessége az, hogy a terem egyik fala a cápaakvárium, egy üvegfalon keresztül lehetőségünk van a tenger élővilágának megtekintésére, a cápák elúszhatnak a nagy üvegfal előtt. Arra is lehetőség van, hogy egy függönyrendszer segítségével eltakarjuk a vendégek elől az akávriumot, majd amikor eljön a nagy pillanat, akkor egy jól felépített show keretén belül tárjuk a vendégek szeme elé a csodálatos látványt.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tropi.blog.hu/api/trackback/id/tr5015494130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása