Tropi

Iratkozz fel a Tropicarium YouTube csatornájára!

2020. január 30. 22:33 - TropiAdmin

t02001.jpg

A Tropicarium a Cápás Állatkert Budapesten a Campona üzletkozpontban található, 2000-ben nyitott meg a háromezer négyzetméteren elterülő Tropicarium-Óceanáriumban található meg Közép-Európa legnagyobb tengeri akváriuma. A Cápás Állatkertben lakó állatok között megtalálhatóak cápák, aligátorok, egzotikus hüllők, kétéltűek, majmok, madarak és több ezer színes halfaj.

 

 

A Tropicarium a YouTube-on saját csatornát üzemeltet, ahol számos videót tekinthetsz meg. A videókban a Tropicarium munkatársai bemutatják az állatkertben élő állatokat, megismertetik veled a legfontosabb és legérdekesebb információkat. Többek között, a teljesség igénye nélkül, videón láthatod Dömpert a szőrös tatut, megnézheted ahogyan egy galléros gyík tojást rak, láthatsz aligátort, tengeri pókot, a Tropicariumban megtalálható tojáskeltetőt vagy táblás erdei teknőst.

 

A YouTube csatornán olyan videókat is megtalálunk, amelyek a Tropicariumban dolgozó munkatársak mindennapjaiba engednek bepillantást. Megtudhatjuk, hogy hogyan rendeznek be egy akváriumot, megismerhetjük, hogy milyen egy jegypénztáros vagy a karbantartó egy napja, a Tropicariumban.

 

Mivel a Tropicarium elkötelezett a növény és állatvédelem terén, ezért a YouTube csatornán a környezetvédelemmel, az állatvédelemmel kapcsolatban is fontos ismeretekhez juthatsz.

 

A Tropicarium küldetésének tekinti, továbbá hogy a lakossággal megismertesse az állatvilágot. Miközben a YouTube csatornára videókat készítenek számtalan alkalommal fordul elő baki, amelyeket a fenti videóban tekinthetsz meg.

 

 

A Tropicarium YouTube csatornája ITT elérhető. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tropi.blog.hu/api/trackback/id/tr6815447226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása