Tropi

A Tropicarium a nyitás előtti pillanatokban

2020. október 05. 20:14 - TropiAdmin

004001.png

Ebben a videóban a Tropicariumot úgy láthatod, mint ahogy egyébként nem. Nyitás előtt a vendégek nélküli Tropicarium csendes pillanatai.

 

Összegyűjtöttünk hét fontos korábbi cikkünket, amelyek a legfotnosabb ismereteket tartalmazzák a Tropicariumról.

 004002.png

Iratkozz fel a Tropicarium YouTube csatornájára!

002-001_3.jpg

A Tropicarium nem csak a hazai lakosság számára érdekes látványosság. A hazánkba érkező külföldi turisták számára is kihagyhatatlan látványosság, Budapesten a szabadidő tartalmas eltöltésére remek alkalom. Már hatmillió ember meglátogatta a Cápás Állatkertben élő egzotikus állatokat. A látogatók számában a külföldiek aránya pedig eléri a harmincöt – negyven százalékot.

 

 

 

A Cápás Állatkert nagy cápaakváriuma

t02001_1.jpg

A Tropicarium a Cápás Állatkert Budapesten a Campona üzletkozpontban található, 2000-ben nyitott meg a háromezer négyzetméteren elterülő Tropicarium-Óceanáriumban található meg Közép-Európa legnagyobb tengeri akváriuma. A Cápás Állatkertben lakó állatok között megtalálhatóak cápák, aligátorok, egzotikus hüllők, kétéltűek, majmok, madarak és több ezer színes halfaj.

 

 

 

Örökbe fogadnál egy cápát vagy egy ráját?

t03001_1.jpg 

A Cápák Jövőjéért Alapítványt a Tropicarium hozta létre a cápák védelme érdekében és azért, hogy lakosságot megismertetése az állatvilággal különösen és elsősorban a cápákkal. Az alapítvány fő célkitűzései közé tartozik a lakosság gondolkodásmódjának érzékenyítése az állatok védelmének irányába.

 

 

 

A föld fenntarthatósága és az ökológiai lábnyom

003-001_2.jpg

 

A fenntartható fejlődés elmélete szerint három fejlődésnek egyszerre kell megvalósulnia. A Társadalmi fejlődésnek és a gazdasági fejlődésnek együtt a környezetvédelemmel. Abban az esetben, hogy a társadalmi fejlődés „csak” a gazdasági fejlődéssel közösen valósul meg, akkor méltányos fejlődésről beszélünk. Ha a társadalmi fejlődés a környezetvédelemmel akkor elviselhető; míg ha a gazdasági fejlődés a környezetvédelemmel közösen valósul meg akkor élhető fejlődésről beszélhetünk.

 

 

 

Exkluzív leánykérés a Tropicariumban!

004_1_1.png

Lehet szó akár egy leánykérésről, vagy egy születésnapról vagy akár egy ne haragudj! partiról, bármilyen évfordulóról... vannak olyan pillanatok amiket szeretnénk kiragadni a hétköznapok forgatagából, és mindörökre érdekes, felejthetetlen emlékké tenni.

 

 

 

Rendezvényterem és esküvőhelyszín

tropi003_1.png

Abban az esetben, hogy ha a tengeri élővilág szerelmesei vagytok, ha rajongtok a cápákért arra is lehetőségetek van, hogy a boldogító igen a Tropicariumban mondjátok ki. Az exkluzív rendezvényterem esküvők megtartására is szolgál.

 

 

 

Delfinárium Budapesten?

delfin2_1.jpg

Farkasdi Thomas a Tropicarium ügyvezetője, a Tropicarium nagy sikerére tekintettel nagyot álmodott és szeretne Budapesten egy delfináriumot is létrehozni, ennek elérésében együttműködik Európa legnagyobb és legismertebb delfináriumával a Dolfinarium Harderwijk-kal. Magyarországon azonban ennek még törvényi akadályai vannak, sokan vannak akik tiltakoznak a delfinek bemutatása ellen.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tropi.blog.hu/api/trackback/id/tr1216228538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása